Hogyan tudsz szeretetben lenni, harmóniában önmagaddal, békével a lelkedben

szeretet harmónia
Ha olyan döntéseket hozol, amik közelebb visznek az álmaidhoz, vágyaidhoz és mersz változtatni, tanulsz magadról és egyre jobbá válsz, akkor sikereket érsz el és nő az önbizalmad.

A szeretet és a boldogság megengedése saját magamnak nem volt mindig egyszerű

Sokáig karácsonykor munkát vállaltam az anyagiakra hivatkozva. Ez így jól hangzik, de valójában menekültem a meghittség és a szeretet elől. Mindig is igényeltem és szükségem volt a szeretetre, de nem tudtam befogadni, elzárkóztam előle. Az elmúlt évben óriási változáson mentem keresztül. Testi tisztulásom és a lelki tisztaságom harmóniába került.

Ünnepek szeretetben és békében, harmóniában és egyensúlyban

Ma szeretem magam és tudok szeretni. Az út, amin haladok néha nehezebb néha könnyebb. Viszont megéri, mert van fejlődés. Hiszem, hogy a határ a csillagos ég. Idén sikerült megélnem az ünnepeket szeretetben, meghittségben, békességben. Sokat pihentem, sütöttem, főztem, tervezgettem. Most tudatosan úgy alakítottam az ünnepi időszakot, hogy a szeretteimmel legyek. Nyitott voltam és átadtam magamat a pillanatoknak. Elképzeltem a jövő évemet, miket szeretnék, mire vágyok, mik az álmaim és célokat tűztem ki magamnak, amiket le is írtam.

Ha nem szereted a munkád az egy idő után felemészt

Egy korábbi munkahelyem, habár átlag feletti volt a fizetésem nem szerettem bejárni dolgozni. Úgy éreztem, hogy kimaxoltam és már szeretném elengedni, szeretnék váltani. Gépiesen jártam dolgozni, elvégeztem a feladatomat anélkül, hogy élveztem volna. Ez egy idő után elkezdett felemészteni. Ez a felismerés nagyon fájt nekem. Kezdetben álom szuper volt a munkahely, nem kívánhattam volna jobbat, mégsem erre vágytam legbelül.

Mi kell a váltáshoz? Hogyan tudsz kimászni a rossz helyzetből?

Eddig azt tapasztaltam, ha olyan döntéseket hozok, amik közelebb visznek az álmaimhoz, vágyaimhoz és merek változtatni, tanulok magamról és egyre jobbá válok, akkor sikereket érek el és nő az önbizalmam. Idővel és kitartó cselekvéssel egyre több területen válok magabiztossá. Küldetésemnek érzem, hogy támogassalak céljaid, álmaid, vágyaid megvalósításában és boldogságod megélésében. Ha te is egy olyan munkahelyen dolgozol, ahol nem érzed önmagad teljesnek, akkor írj és segítek megtervezni az utat a szabadulásod felé.

Blogcikk megosztása:

Hasonló cikkek
a Blogon

Hogyan érd el a céljaidat és maradj pozitív, még nehéz helyzetekben is

Az élet nem mindig habostorta. Sokszor érezzük megunkat a hullámvasút alján. Ilyenkor tud segíteni, ha előre leírjuk a céljainkat és meghatározunk egy cselekvési tervet. Ha rosszabb a kedvünk, akkor is tudjuk, hogy mit kell tennünk. Ha máshogy nem, hát kedv nélkül cselekedjük bele magunkat a szebb jövőnkbe. Így tudjuk elérni a céljainkat és pozitívak maradni a nehéz időkben is.

Olvass tovább »