Ha nehéz helyzetben vagy: menj tovább! Egy vihar sem tart örökké

tovabb
Ha csak a mai napon történt dolgokra fókuszálok, akkor rájövök, hogy minden nehézség ellenére boldog vagyok. Csak annyi a feladatom, hogy higgyek, bízzak magamban és cselekedjek.
napi rutin

A napit rutin mókuskereke könnyen megőrli a lelket

Írtam már arról, hogy tönkrement az autóm és sokat utazom tömegközlekedéssel. Annak ellenére, hogy az utazással töltött időmet hasznos, fejlesztő tevékenységekre fordítom ma már azt érzem, hogy ez kimerítő és fárasztó. Számomra az igazán fontos dolgokkal nem tudok annyit foglalkozni, mint amennyit szeretnék. Kitűzött céljaim elérése az utazás miatti fáradtság okán távolabb került.

Az önsajnálat veszélyes terep

Nagyon szeretnék szeretteimmel, barátaimmal, családommal, kutyámmal és a hobbimmal több értékes időt tölteni. Szomorú vagyok és nagyon távolinak látom ennek a helyzetnek a végét. Önsajnálatom felütötte a fejét. Nem szeretnék önsajnálatba kerülni, mert nagyon mérgező a lelkemnek, testemnek és a környezetemnek is.

Minden értelmet nyer, ha másképp nem utólag biztos

Álmaimra vágyaimra igyekszem fókuszálni. Ez segít nekem és hiszem, hogy ez az élethelyzet is tanít valamire, csak egyelőre még nem tudom mire. Az a tapasztalatom, hogy előbb-utóbb felismerem a tanulságot. Tudom, hogy nem vagyok egyedül. Lakozik bennem egy Felsőbb Erő, aki szeret, segít nekem és mutatja az irányt.

Kitartás, fejet le és gyerünk tovább

Lehetőségem volt a hétvégén kirándulni, kiszaladni ezekből a gondolatokból, érzésekből. Eközben a kedvenc 9 napos életmódváltó tisztító kúrámat csinálom. Ma a 6. napot zárom sikeresen. Ha az aktuális pillanatokra figyelek, akkor tudom, hogy meg tudom valósítani az álmaimat. Ha csak a mai napon történt dolgokra fókuszálok, akkor rájövök, hogy minden nehézség ellenére boldog vagyok. Csak annyi a feladatom, hogy higgyek, bízzak magamban és cselekedjek. Kitartásom és a napi cselekedeteim beérnek, mikor itt lesz az ideje.

Blogcikk megosztása:

Hasonló cikkek
a Blogon

Hogyan érd el a céljaidat és maradj pozitív, még nehéz helyzetekben is

Az élet nem mindig habostorta. Sokszor érezzük megunkat a hullámvasút alján. Ilyenkor tud segíteni, ha előre leírjuk a céljainkat és meghatározunk egy cselekvési tervet. Ha rosszabb a kedvünk, akkor is tudjuk, hogy mit kell tennünk. Ha máshogy nem, hát kedv nélkül cselekedjük bele magunkat a szebb jövőnkbe. Így tudjuk elérni a céljainkat és pozitívak maradni a nehéz időkben is.

Olvass tovább »